top of page

Over ons

Sport BSO Nigel’s kidzz.

Op de BSO bieden wij de kinderen een vertrouwde en gezellige plek, om plezier te hebben met elkaar. Onze vaste pedagogisch medewerkers verzorgen dagelijks na schooltijd allerlei leuke activiteiten. Onze nadruk ligt op het aanbieden van sportactiviteiten, maar wij bieden meer aan als alleen maar sportactiviteiten.

Waarom sporten?

Sport omvat een tal van eigenschappen die een bijdragen leveren aan de fysieke en geestelijke ontwikkeling van uw kind(eren).

Bij Sport Sport BSO Nigel’s kidzz staat, sport, spel en vooral heel veel plezier centraal. Door deze kernwaarden stimuleren wij de motorische en sportieve ontwikkeling van uw kind(eren). Hierbij wordt de nadruk gelegd op bewegen, samenspel, en presteren.

Wij willen de kinderen kennis laten maken met zo veel mogelijk soorten sporten.

Deze bieden wij aan door middel van verschillende samenwerkingen, met o.a. sportinstructeurs en sport bedrijven.

Het is belangrijk om de kinderen de ruimte te geven om zich zelf te laten ontdekken waar hun kwaliteiten in liggen. Dit draagt bij aan het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van het kind. Uiteindelijk laten wij de keus bij het kind of zij mee willen doen met de activiteiten. 


Onze doelstelling is om de kinderen te stimuleren om te sporten en niet te dwingen. Mocht een kind niet mee willen doen, dan bieden wij alternatieve activiteiten aan.

Sport Bso Nigel’s kidzz zal er alles aan doen om een veilig klimaat te creëeren waarin iedereen zich kan ontwikkelen op hun eigen tempo.

bottom of page